Over ons

FlexWerken bij BaanBereik

Op zoek naar een flexwerkplek in een inspirerende omgeving? Kom eens langs bij FlexWerken bij BaanBereik in Zwaag of Heerhugowaard. FlexWerken bij BaanBereik is er voor bedrijven, ondernemers, freelancers, zzp’ers en starters die de meerwaarde zien van het nieuwe werken en zich graag bevinden in een dynamische omgeving. Je vindt bij FlexWerken bij BaanBereik verschillende kantoorruimtes, een vergaderruimte en flexwerkplekken in een sfeervolle lounge-omgeving.

FlexWerken bij BaanBereik bevindt zich in de panden van BaanBereik. Een uitzendbureau gespecialiseerd in de techniek en office. De panden van BaanBereik in Zwaag en Heerhugowaard zijn dynamische panden met veel leven en uitstekend bereikbaar. Kortom; een moderne inrichting en een ideale  plek om mensen te ontmoeten en klanten te ontvangen. Uiteraard is ook verse koffie en thee inbegrepen. 

 

Daarnaast is het mogelijk om via BaanBereik meer ondersteuning aan te vragen. Denk hierbij aan de administratie, een telefoondesk, het gebruik van een postadres en payrolling. Wil jij hier meer over weten? Informeer dan bij:

 

Vestiging Zwaag: De Factorij 2d, 1689 AL  Zwaag

Vestiging Heerhugowaard: Handelsstraat 6, 1704 AB  Heerhugowaard